STUDIOQUINT ARCHITECTUUR INTERIEUR SERVICE

STUDIOQUINT IS EEN ARCHITECTENBUREAU, GEVESTIGD AAN DE RAND VAN HET MEDIAPARK IN HILVERSUM. WIJ WERKEN MET ERVARING EN PASSIE AAN PROJECTEN OP HET GEBIED VAN ARCHITECTUUR EN INTERIEURARCHITECTUUR.

studioquint03

WERKWIJZE

Onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven. Het bureau beschikt over de nodige kennis en ervaring om onze klanten tijdens het gehele bouwproces optimaal te kunnen ontzorgen. De technische uitwerking, het regelen van de nodige vergunningen of een goede communicatie met de aannemer zijn voor een hoogwaardig eindresultaat even belangrijk als een doordachten esthetisch ontwerp. In de afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid netwerk opgebouwd van uitvoerende en proces begeleidende partijen zoals aannemers, meubelmakers, constructeurs en bouwkostendeskundigen. Met deze partijen brengen wij onze opdrachtgevers
graag in contact.

Oliver Ebben (1970) is in Duitsland opgegroeid en als architect opgeleid. Na zijn studie heeft hij vanaf 2001 als beginnend ontwerper ervaring opgedaan bij toonaangevende bureaus in Amsterdam, waaronder Claus en Kaan, VMX architects en Hofman Dujardin. Als vast docent is hij al meer dan 10 jaar betrokken bij de opleiding van jong talent aan de TU Delft.